نمونه برداری پروستات
نمونه برداری پروستات با گاید سونوگرافی توسط اینجانب انجام می شود . هزینه با بیمارستان حدود یک میلیون تومان
آدرس جدید مطب
شیراز خیابان زند روبروی 20 متری سینما سعدی ساختمان پارسیان تلفن 2360635 و 2360636
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام . آیا برای درمان عفونت ادراری در آقایان سیپرو فلاکسین 500 استفاده می شود؟چه مدت باید استفاده شود چند ساعت ؟با تشکر
پاسخ : هر 12 ساعت یک عدد حد اقل 1 هفته  [ 1390-10-28 16:25:04 ]
سوال : سلام جناب دکتر میخواستم ببینم در فاصله بین 18 تا 20 سالگی الت و بیضه رشدی میکند یا خیر ؟
پاسخ : کمی رشد میکند در بعضی افراد  [ 1390-10-28 16:24:17 ]
سوال : با سلام آزمایش ادرارم به این صورت است wbc:18-20 rbc:0-1 epithelial cells:1-2 bacteria:moderate mucus:many crystals:ca-oxalate:few color:yellow appearance:semi-clear specific gravity:1030 ph:6 و بقیه موارد منفی بود آیا مشکلی وجود دارد .و روش درمانش چیست.سن 28 با تشکر از شما
پاسخ : ازمایش شما تعداد گلبول سفید در ادرار بالاست اگر هیچ علامتی ندارید سونو و کشت ادرار و چک بیماری سل ادراری انجام دهید  [ 1390-10-28 16:18:58 ]
سوال : 28سالم تانوجوانی شب ادراری داشتم که حل شدچندساله گاهی کمی سوزش ادراردارم وپس ازادراراحساس مثانم یه کم ادرار باقی مونده گاهی صبحهاادرارم دوشاخه خارج میشه رفتم دکترعکس وسونوگرافی موقع ادرارکردن گرفتم ازمایش خون وادرار هم دادم اونا تشخیص دادن که مجرای ادراریم تنگه وکمی جدارمثانم نامنظمه ومشکل خاصی نیست داروی باکلوفن وپرازوسین دادن داروهاتاثیرکمی داشتن دکتر اعصاب وروان گفت که بخاطر مشکلات عصبیه.گاهی خودارضایی هم دارم. واین مشکلاتی هم که گفتم همیشگی نیست وبعضی مواقع زیاد وبعضی مواقع کم وگاهی هم اصلانیست در ضمن اندازه التم در حالت خوابده 5سانته در حالت نعوظ حدود13 تا 14سانته به خاطرهمین ازدواج نکردم
پاسخ : چون هر از گاهی هست احتمالا عصبی هست  [ 1390-10-28 16:17:17 ]
سوال : باسلام اقای دکترمن 44ساله هستم 13سال است ازدواج کرده ام ازهمان اول ازدواج زودارضایی داشته ام وبه علت کم رویی به پزشک مراجعه نکرده ام درطول این مدت ازهیچ نوع دارویی استفاده ننموده ام وارضاشدن من کمتراز2دقیقه طول میکشدوهمسرم خیلی ناراضی هستند خواهشمنداست راهنمایی ودرصورت امکان دارویی تجویزنمایید باکمال تشکر
پاسخ : sertaralin 25 mg روزانه برای 3 ماه  [ 1390-10-28 16:12:08 ]
سوال : باسلام..ایا اندازه بیضه ها به این صورت نرمال است : بیضه چپ طول 4.2 سانت.و قطر 2.3 سانت بیضه راست طول 3.80 و قطر 2الی 2.1 سانت و اینکه حداقل اندازه بیضه چقدر است؟
پاسخ : نرمال است حداقل 2 سانتی متر  [ 1390-10-28 16:10:53 ]
سوال : آقای دکتر در سوال قبلی من که بحث رابطه جنسی یک ماه پس از ترک استمنا و ارضا شدن قبل از سفت شدن و بلند شدن کامل آلت،شما فرمودید مشکل خاصی نیست.آیا با مصرف داروی سيتالوپرام این مشکل حل می شود و آیا مصرف این دارو عوارضی ندارد؟
پاسخ : از داروی fluxetine یا zolaft استفاده کنید عوارض این داروها کم است  [ 1390-10-28 16:10:06 ]
سوال : باسلام.من هیچ مورد نازایی و واریکوسلی در خانواده مان نبوده اما من متاسفانه 5 سال است استمنا دارم که الان خیلی کم شده تقریبا دیگه انجام نمیدم..هردوبیضه ام به یک اندازه کوچیک تر شده اند موردی که خیلی عذابم میده اینه که بیض هام دراکثرمواقع پر و بزرگ و طبیعیه.اما بعضی مواقع اندازه هاشون تقریبا 1سانت گوچیک میشه و کمی نرم میشه .ایا استمنا باعث این مورد شده؟ هیچ گونه سیاه رگی اطراف بیضه هام قابل مشاهده نیست .ایا ممکنه این مشکل روباروریم تاثیر داشته باشن؟.ایا غیراز واریکوسل مورد دیگری هست که باعث کوچیک شدن بیضه ها بشه.؟ و اینکه بعضی موقع ها بیضه هام نرم و کوچیک میشن چه علتی میتونه داشته باشه؟
پاسخ : بیضه بزرگ و کوچک به این صورت نمی شود . باید معاینه شوید تا علت مشحص شود  [ 1390-10-28 16:08:45 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من 27 سال سن دارم و مجرد هستم و مدتی هستش که بعد از ادرار کردن، ادرار من به طور کامل تخلیه نمیشه و بعضی وقت ها تا نیم ساعت هم چکه می کنه در ضمن من در زندگی شخصی مشکل خاصی هم ندارم که استرس داشته باشم و تنها علامت بیماری هم همین هستش چی کار کنم تا خوب بشم
پاسخ : علت اصلی در سن شما عدم شل کردن گردن مثانه در زمان ادرار کردن است . تنگی مجرای ادراری و بیماری دیسک کمر و دیابت از دیگر علل است . داروی modalucin 0.4 mg استفاده کنید بهتر می شود  [ 1390-10-28 16:07:10 ]
سوال : با سلام پسری هستم 29 ساله که تازه ازدواج کرده ام . قبلااستمنا میکردم ولی به تازگی و بعد از ازدواج ترک کرده ام . یکسال پیش عمل واریکسل چپ داشته ام . بعد از عمل هم چندین بار معاینه و آزمایش داشته ام و در اخرین آرمایش اسپرم مورد خاصی مشاهده نشد فقط دکتر گفت که اسپرمت کمی کم هست که با دارو حل میشه ولی بعد از گذشت یکسال از عمل باز هم موقعی که با همسرم عمل جنسی انجام میدهد مخصوصا موقعی همسرم التم رو میمکد و یا با بیضه هام بازی میکند بعد از تخلیه منی بیضع سمت چپم به شدت حساس و درد ناک میشود میخواستم ببینم آیا مشکلی وجود دارد و نیاز به آزمایش خاصی هست ؟ با تشکر و حسته نباشید
پاسخ : ممکن است ورم پروستات باشد به متخصص مراجعه کنید تا مشخص شود  [ 1390-10-28 16:00:48 ]
سوال : سلام من مایع بی رنگی که قبل از منی میاد رو ندارم و منی من هیچ پرشی ندارد آیا مشکل ساز است.طول آلتم در حالت نعوظ12سانته که کمی هم در نعوظ مشکل دارم یعنی کمی به پایین خم میشود به دکتر مراجعه کردم قرص زاویت400(ویتامین ای )داد گفت خوب میشی الان 25 روزه مرف می کنم ولی بهتر نشده ممنونم اگه جواب بدید. ؛%%؛
پاسخ : باید از قرص تادالافیل 10 برای نعوذ استفاده کنید. در مورد انحنای الت باید معاینه شوید  [ 1390-10-28 15:59:12 ]
سوال : با سلام من بعضی وقتها تکرر ادرار میگیرم از حدود 8 9 ماه تا الان. در آزمایش ادرار صبح در آزمایشگاه ادرارم کف کرده بودو الا ن بعد از خوردن مایعات هم ادرارم سفید نمیشود و همیشه یک کمی ادرار دفع میشود آیا طبیعی است ودر صورت لزوم چه آزمایشهایی باید انجام بدهم.28 سال مرد.با تشکر
پاسخ : یک چک کامل وسونو و ازمایسات کلیه و قند انجام دهید  [ 1390-10-28 15:31:28 ]
سوال : با سلام من چند سالی میشه که استمنا میکنم .معمولا استمنا کردنم هم همراه با پوشیدن لباس زنانه و تنگ مانند جوراب شلواری و دامن تنگ هست که با پوشیدن اونها خیلی زود تحریک میشم و استمنا میکنم .مدتیه که سکس واقعی داشتم ولی زودانزالی دارم وزود ارضا میشم .آیا این با استمنا ربطی داره ؟آیا دارویی برای درمان زود انزالی هست ؟
پاسخ : خیر ربطی ندارد برای درمان هم به پزشک مراجعه کنید  [ 1390-10-28 15:24:38 ]
سوال : سلام.چطور خودارضایی از طریق تحریک کلیتوریس در دوران مجردی باعث اختلال در رسیدن به ارگاسم بعد از ازدواج میشه ؟
پاسخ : این فکر غلط است .  [ 1390-10-28 15:23:33 ]
سوال : با سلام مردی 30 ساله و متاهل هستم . 4 ساله ازدواج کردم از ابتدای ازدواج میل جنسی بالایی داشتم ( حداقل 3-4 مرتبه در هفته ) و خیلی زود هم نعوذ و انزال انجام میشد ( انزال 2 - 5 دقیقه ) روش پیشگیری از بارداری هم کاندوم تاخیری است . اما دو هفته است که در مرحله نعوذ به مشکل خورده ام این مساله خیلی نگرانم کرده است . علت آن چیست ؟ برای درمان چکار کنم ؟ ممنونم
پاسخ : علل شایع ان روحی روانی است اما برای بیماری قند خون و بالا بودن چربی و علل اشکالات غدد باید برسی شوید  [ 1390-10-28 15:22:51 ]
سوال : با سلام خدمت اقای دکتر الت جنسی من هم طولش کم می باشد، هم قطرش و هم خیلی سخت به نغوظ میرسد. حداکثر 2 دقیقه بعد از نزدیکی دچار انزال می شوم. آیا امیدی به بهبود وجود دارد؟
پاسخ : بلی . به پزشک مجاری ادراری مراجعه کنید تا بررسی و درمان شوید  [ 1390-10-28 15:20:58 ]
سوال : سلام . راههای طبیعی درمان زود ارضایی چیه بدون مصرف قرص و اسپری ؟؟؟
پاسخ : روان درمانی روش فشار دادن گلانس الت در زمان قبل از انزال  [ 1390-10-28 15:19:32 ]
سوال : با عرض سلام میخواستم بدونم بهترین دارو برای جلوگیری از زود انزالی کدام است؟ داپوكستين ، فلوكستين ، پاروكستين و سرتالين یا وياگرا و دوز و طریق مصرف انها را بگویید و ایا داروههای گیاهی بهترند یا خیر؟
پاسخ : همه این داروها در درمان زود انزالی موثر است ولی اثر ویاگرا از همه کمتر است  [ 1390-09-19 14:30:54 ]
سوال : من مدت زمان زیادی استمنا می کردم و حدود 1ماه است اینکار را ترک کرده ام.اخیرا" در حال سکس با شریک جنسی خود بودم(سکس دهنی)که مایع منی بعد از چیزی نزدیک به 3-4دقیقه(بدون اینکه آلت تناسلی من خیلی سفت و بلند شود)از آلت تناسلیم خارج شد که موجب تعجب شریک جنسی مرا نیز فراهم آورد.خواستم ببینم مشکل خاصی است و آیا این مسئله به زود انزالی مربوط می شود و آیا امکان خوب شدن و طبیعی شدن سکس در من بدون مراجعه به متخصص است یا نه؟
پاسخ : مشکل خاصی نیست  [ 1390-09-19 14:29:10 ]
سوال : سلام.میخواستم ببینم اندازه الت نرمال برای یه مرد چقد باید باشه واینکه بعد از ازدواج وبرقراری رابطه جنسی ممکنه اندازه الت رو افزایش بده خواهشن جواب بدید.با تشکر از شما
پاسخ : 10 تا 15 سانتی متر. سایز الت تغییر نمی کند  [ 1390-09-19 14:28:08 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خواستم بدانم در تست ارودینامیک (نوار عضله9 چه عواملی باعث میشود که تست دقیق انجام نشود و برای انجام تست دقیق باید چکار کنم.؟بعد بهترین روش کوچک کردن مثانه چیست ؟اگر روش داروئی وجود دارد چه داروئی باید استفاده کرد؟
پاسخ : مصرف دارو های مختلف تست را تغییر میدهد. این تست پروتوکل مشخصی دارد که بایدطبق ان انجام شود کوچک کردن مثانه با جراحی امکان پذیر است که در موارد نادری انجام می شود.  [ 1390-09-14 19:23:46 ]
سوال : برادری 14 ساله دارم که هماچوری واضح دارد در سنوگرافی افزایش ضخامت مثانه و ترابکولیزاسیون گزارش شده در ازمایش UA . blood=+3 وگلبول قرمز مشاهده شده و مورد غیر طبیعی دیگری مشاهده نشده چه اقدام دیگری لازم است؟باتشکر
پاسخ : علل هماچوری زیاد است و باید بررسی کامل انجام شود. عفونت مثانه در بیمار شما بیشتر محتمل است. باید به پزشک مراجعه کنید.  [ 1390-09-14 19:18:24 ]
سوال : با سلام من در رابطه جنسی خود با همسرم از کاندوم تاخیری استفاده میکنم. خواستم بدونم آیا این کار در آینده برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟ آیا استفاده مداوم از این نوع کاندوم ها ضرر دارد؟ با تشکر فراوان
پاسخ : No problem  [ 1390-09-14 19:15:50 ]
سوال : با سلام پسری هستم 30 ساله یک سال پیش یه اشتباهی کردم و از دستگاه های کشنده آلت که جدید به بازار امده استفاده کردم بعد از گذشت یک سال که دیگه از دستگاه استفاده نمی کنم سر آلتم ورم داره نمی دونم که چی کار کنم که مثل روز اول بشه و این ورم بخوابه ؟؟؟ البته در بروشور دستگاه نوشته با ماساژ این ورم از بین میرود ولی برای من از بین نمیرود یه لطفی بکنید بگویید که چی کار کنم ؟ آیا لازمه از دارویی استفاده کنم ؟ با تشکر
پاسخ : استفاده از این دستگاه عوارض دارد و یکی ورم الت به علت انسداد عروقی التهاب و اشکالات راههای لنفاوی است. باید معاینه و بررسی شوید.  [ 1390-09-14 19:14:59 ]
سوال : باسلام اقاي دكترمن پسري دارم نه ساله كه مشكل شب ادراري داردوشبهاهم دوالي سه بارهم بيدارش ميكنيم ولي بازهم ادرارميكنيدواگرروزهم بخوابد اين مشكل رادداردبه چندين دكترمراجعه نموده كه ازمايش وسنوگرافي انجام داده است وگفتند كه مشكل نداردولي اومشكلش هنوزپابرجااست خواهشمندم كمكم كنيد
پاسخ : بایستی بررسی کامل و معاینه شود و در صورت عدم وجود علل پاتولو÷یک درمان دارویی مناسب شروع شود  [ 1390-09-14 19:12:39 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب تخصصی
اخبار
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences